Solfilm för fordon

Tonade rutor med solfilm tillför många fördelar för en bekväm körning i starkt solljus. Solfilmen bidrar inte bara till ökad komfort utan ökar även livslängden på bilens interiör.

Med solfilm på bilens rutor kan du njuta av flera fördelar, såsom minskad bländning och skydd mot skadliga UV-strålar. Dessutom minskar solfilmen oönskad värme inne i bilen och ger dig integritet från nyfikna ögon.

I händelse av en olycka håller solfilmen ihop glassplitter och skyddar interiören av ditt fordon.

Välj solfilm för att skydda din bil och öka din körkomfort.

Solskyddsfilm är även en effektiv lösning för att minska värmeinstrålning och bibehålla ett naturligt ljusinsläpp i ditt hem eller på din arbetsplats.

Hos oss utför vi allt inom säkerhetsfilm, designfilm, solskyddsfilm och energifilm. Vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av fastigheter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din fastighet eller bostad.

Solskyddsfilm /  fastighetsfilm

Vi erbjuder solskyddsfilm för alla typer av bilar och fastigheter.

Oavsett om det gäller stora komplexa eller mindre montage för företag och privatpersoner, har vi byggt ett team för att hantera alla typer av lösningar och design för kontorsfastigheter, köpcenter, offentliga fastigheter och privata bostäder

Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgiving om vad vi kan utföra för dig!

Några av våra utförda solfilmsskydd