Profilering

Profilering är en viktig del utav din varumärkes identitet. Vi på T58 har specialicerat oss inom området och kan komma med många förslag på förbättring för just ditt varumärke.

Vårt område inom profilering omfattar allt från skyltar, fönsterdekor, banderoller, rollups, vepor och dekaler, som kan beställas i valfria storlekar och anpassas efter olika användningsområden så som väggar, golv, fönster, dörrar med mera.

Ditt fordon erbjuder även en stor yta för att få fram ditt budskap eller varumärke, profilering är en marknadsföringsmetod som ger dig/ditt företag stort utrymme att synas på vägarna och även kännas till när ni rör er ute i trafiken. Vi arbetar med allt från lastbilar och stora flottor med skåpbilar, till enskilda fordon i små företag.

Genom att använda en strategiskt anpassad profileringsteknik, skapar vi en tydlig och konsekvent bild av varumärket eller budskapet som resulterar i en positiv association hos målgruppen.

Med våra lösningar inom profilering kan du enkelt marknadsföra ditt företag på ett sätt som passar just dig.

Vi finns för att öka synligheten för din verksamhet. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov.

Några av dom vi hjälp synas på vägen är bland annat ABT och Colmec vilket vi är stolta över att fått förtroendet av att stärka deras varumärkes identitet med vår expertis inom profileri

Vårt design team

Vårt team arbetar en-mot-en för att skapa den perfekta profileringen för ditt varumärke, fordon och syfte.

Vi arbetar med att blåsa nytt liv i ditt befintliga varumärke eller budskap genom att skapa en helt ny design som gör att du sticker ut från mängden.

Oavsett om du har en ny startup eller är ett stort företag, får varje projekt samma uppmärksamhet på detaljer, kvalitet och utförande.

Några av våra utförda profileringar