Grafisk design

Vi på T58 har en egen designavdelning som specialiserar sig på att ta fram en individuell och unik grafisk design för alla typer av fordon efter önskemål.

Som ledande inom grafisk design så kan vi skapa och tillverka vinyl för olika typer av projekt. Våra medarbetare tar fram skräddarsydda lösningar efter kunds önskemål, oavsett om det gäller sportbilar eller arbetsfordon.

Vi har under våra år utvecklat en egen databas med olika typer av grafiska designer som är flexibla att anpassas till alla fordonsmodeller, fordon och färger.

Vi är specialiserade på alla typer av fordonsmärken och är det förstahandsvaler som företag och privatpersoner i området väljer för sin grafiska design.

Genom åren har vi arbetat med ett stort antal lokala kunder och har producerat många av de välkända grafiska designer som du kanske känner igen idag.

Vi har fått förtroendet från dessa kunder och fortsätter att underhålla deras flottor med fokus på kvalitet och kostnadseffektivitet.

Med vårt stora team möjliggör vi kortare ledtider utan att tumma på kvalitén, vilket är en fördel för alla stora transportföretag. Vi utför grafisk design på alla typer av fordon, från små smarta bilar till stora lastbilar.

Vår expertis inom grafisk design för fordon ger oss förmågan att skapa en design som inte bara ser fantastisk ut, utan också uppfyller dina affärsbehov.

Oavsett om du vill att din design ska vara utmanande eller subtil, så hjälper vi dig att ta fram en lösning som gör att ditt fordon sticker ut på vägarna på ett positivt sätt.

Några av våra utförda grafiska designer