Ceramic pro

Världsledande nanokeramiskt ytskydd

DEN NYA GENERATIONEN AV YTSKYDD

Ceramic Pro är ett genomskinligt, flytande keramisk ytskydd baserad på revolutionerade nanoteknik utvecklad av NanoShine LTD. Ceramic Pro appliceras direkt på ytan och skapar en fast, extremt stark glas sköld som permanent skyddar den yta som är behandlad. Produkten skapades ursprungligen som ett industriellt, fler funktionellt ytskydd för alla typ av ytor. Det ytskikt som uppstår formar en exceptionellt stark och tålig barriär som förhindrar påverkan från skadliga kemiska lösningar, syror, UV-strålning, is, snö och korrosion.

CERTIFIERADE RESULTAT

Produktegenskaper har testats och verifierad av SGS – världens ledande oberoende testorgan. Alla produkter inom Ceramic Pro-sortimentet är giftfria. Ceramic Pro är den enda keramiska skyddsbeläggning som är fri från tennorganiska föreningar och certifierad av IMO (International Maritime Organization)  

Självrengörande

INTERIÖRT SKYDD

EXTREMT HYDROFOBISK

Välj din industri

Bilindustri

Flygindustri

Båtindustri

Industriell

Originalfärgen behålls intakt

Efter härdningstid mäter Ceramic Pro en hårdhet på över 9H. En bils normala klarlack har en hårdhet på mellan 0 till 2H. Den härdade glasskölden förebygger mindre repor på klarlacken och agerar som ett offrande lager.Repor på ytskiktet är lätta att ta bort med hjälp av lätt polering, utan att klarlacken och dess unika utseende påverkas. Färgen kommer heller inte att blekas eller åldras med Ceramic Pro på ytan, då detta skyddar mot skadlig UV-strålning och oxidation.

Skinande, slät och självrengörande

Nanoteknologin som används i alla Ceramic Pros produkter gör det möjligt för keramiska nano partiklar att fylla de minsta porerna i färgen och därmed skapa en oerhört jämn, skinande, slät och extremt hydrofobisk yta. Ceramic Pro minskar yt-friktionen och därmed förhindrar skadliga ämnen och substanser såsom fågelavföring, insekter, smuts, tjära och graffiti från att fästa på ytan. Vatten bildar små pärlor på ytan som binder smuts som tillsammans med vattnet rinner av ytan. Detta kallar vi för en självrengörande effekt.

Permanent skydd

Ceramic Pro 9H behöver bara appliceras en gång så länge ytskiktet underhålls korrekt. När beläggningen härdats på ytan kan den bara avlägsnas genom kraftig slipning. Detta är en av anledningarna till varför Ceramic Pro är en helt unik produkt jämfört med vax och andra tätningsmedel som alla nöts ut under kort tid genom normal tvättning och som lätt kan avlägsnas med milda kemiska medel.