Skyddfilm PPF

Skyddsfilm PPF är en av de mest eftertraktade skyddsprodukterna för billack på marknaden idag. Om du vill undvika oönskade skador på din bil och samtidigt behålla dess värde och glans under en längre tid, så är skyddsfilm PPF det perfekta valet för dig. En transparent film som monteras över lacken och skyddar mot stenskott, repor och andra skador.

Vi på T58 har investerat i en komplett maskinpark för att kunna erbjuda en effektiv och miljövänlig skärning av material för varje panel. Detta gör att vi kan arbeta på ett mer effektivt sätt och säkerställa en montering där risker minimeras och resultatet maximeras. Dessutom har vår skyddsfilm en självläkande funktion som reparerar mindre skador med hjälp av solljus och värme.

T58 är stolta över att kunna erbjuda kunderna upp till livstidsgaranti på vår Skyddsfilm PPF och 12 månaders garanti på utfört arbete. Vi har också olika färger och matt finish som du kan välja mellan för att matcha din bils stil och din smak.

För att undvika kostsamma reparationer och bibehålla din bils glans och värde, så tveka inte att kontakta oss idag för att få mer information. Vi är här för att hjälpa dig att skydda din bil och hålla den i bästa skick i många år framöver.

Visste du att PPF är en fortkortning på Paint protection film och användes först och främst i det militära, vilket visar hur bra den kan skydda ditt fordon.

Några av våra utförda skyddsfilm PPF