Fordonsdekor

Vi på T58 har många års erfarenhet utav fordonsdekor. Vi skapar unika designer efter era önskemål för dig eller ditt företag så att du blir mer synlig ute på vägarna.

Våra medarbetare har flera års erfarenhet inom design och produktion, där vi använder oss av Photoshop och Illustrator för att ta fram en färdig produkt som passar just dina önskemål.

Vi är stolta över att ha en egen designavdelning som hjälper dig eller ditt företag att ta fram en unik design för din fordonsdekor. Oavsett om du behöver hjälp med logotyper, designade arbetsfordon, skyltar, kläder eller annat – vi hjälper dig från start till mål.

Att använda sitt fordon som ett effektivt annonseringsverktyg är ett smart sätt att maximera sin annonseringsbudget. Kanske har du redan tänkt ut en design med logotyper, teman eller färger som du vill använda? Då kan vi hjälpa dig att utforma en design och applicera den på ditt fordon på ett snyggt och effektivt sätt.

Oavsett om du har en lastbil, en stor flotta med skåpbilar eller enskilda fordon i ditt företag, så är vi din källa för kommersiell fordonsfoliering. Vi hjälper dig att utforma en fordonsdekor som främjar ditt företag på ett positivt sätt, varje gång ditt kommersiella fordon ger sig ut för en leverans eller ett möte.

Kontakta oss idag för att ta din fordonsdekor till nästa nivå!

Varför välja fordonsdekor?

Vill du skapa ett sömlöst utseende och tilltal för era/ditt fordon?

Eller letar du efter ett bättre sätt att marknadsföra dig eller ditt företag till potentiella kunder både på och utanför vägen?

Då kan vårt begåvade team av interna grafiker hjälpa dig att skapa den perfekta fordonsgrafiken för dig/ditt företags fordon. Alla våra maskinparker och grafiker är skräddarsydda för varje enskild kund, vilket gör det enkelt för dig/er att integrera alla varumärkenmeddelandenfärger eller bilder du vill ha i den slutliga designen.

Några av våra fordonsdekor