Flygindustri

Den professionella serien av Ceramic Pro är inte bara avsedd att skydda bilar, båtar, båtar och hem, det är också ett perfekt skydd för flygplan och helikoptrar. Skyddet kan appliceras både på exteriört och interiört. Det ger extra glans och förbättra utseende, för att inte tala om självrengörande effekt. Den hydrofobiska egenskapen förbättra säkerhet för flygningar under regn Ceramic Pro hjälper till att skydda luftfarkost från korrosion, isbildning och hjälper till att spara in på underhållskostnader.

Exterior skydd

Ceramic Pro skyddar mot korrosion, föroreningar. Ceramic Pro-beläggningar är icke-organiska och kan inte lösas av syror, baser och lösningsmedel

Interior Protection

Ceramic Pro produktsortiment har specialiserade lösningar för plast, läder, textil och antibakteriell beläggning baserad på titandioxid med ioner av silver.

Dessa skydd kan förlänga livslängden för civila luftfarkost och förbättra säkerheten för passagerare. Dessutom kan det förbättra utseendet på platser och plastdelar på inredningen som har använts under lång tid.