Bilindustri

Ceramic Pro är en, klar, flytande nano-keramisk ytskydd. När härdad, kommer beläggningen att binda sig på ytan till en permanent, hållbar men ändå flexibel glassköld. Ceramic Pro kan beskrivas som en extra klarlack med 3 gånger dess hårdhet och självrengörande egenskaper.

Efter härding, mäter Ceramic Pro en hårdhet över 9H. Vanliga klarlack har hårdhet mellan 0H till 2H. Ökningen i hårdheten hos den belagda ytan gör det till den hårdaste lacksyddsbeläggningen på marknaden idag. Denna nya glassköld förhindrar mindre repor på din klarlack och fungerar som ett offerlager vid slitage.

Alla ytrepor i beläggningen avlägsnas lätt med lätt polering som inte skadar den ursprungliga klarlacken. Med Ceramic Pro kommer bilens lack inte att blekna eller åldras på grund av UV-skyddet i glasskölden. Tänk på Ceramic Pro som ett extra klart lagerlager, bara mycket hårdare. Allt detta möjliggör mer sinnesfrid och en fylligare njutning av ditt fordon, även i dagens hårda klimat.

Glansig, smidig och självrengörande, nanotekniken i Ceramic Pro gör det möjligt för keramiska nanopartiklar att fylla de minsta porerna i färgen vilket gör glasskölden av Ceramic Pro glänsande, slät och extremt hydrofobiskt.
Ceramic Pro sänker dramatiskt ytspänningen, vilket förhindrar miljöföroreningar som: fågeldroppar, buggar, smuts, tjära och graffitifärg från att binda till ytan. Vatten avlägsnar lätt smuts från ytan genom att inkapsla den medan den rullar av ytan. Detta kallas självrengörande effekten. 

Permanent skydd: Ceramic Pro 9H är en engångsapplikation om den underhålls korrekt. När beläggningen har härdats, kan den bara avlägsnas genom nötning som våt slipning. Detta sätter Ceramic Pro i en kategori i sig, jämfört med tätningsmedel eller vax som försämras snabbt.