Båtindustri

Undervattensmiljön är ett välkänt problem för båtexperter och älskare. Ceramic Pro erbjuder skydd mot korrosion som bildas av saltvatten och nedsmutsning på skrovet,  ackumulering av alger och skal. Dagens rutiner för att rengöra båtens skrov är ansträngande och inte särskilt miljövänliga. Vår keramiska beläggning gör ytan så avstötande mot de hårda undervattenelementen att rengöringsprocessen inte längre kommer att vara ett problem.

I en egen klass

Ceramic Pro förbättrar fartygs prestanda genom minskad friktion samtidigt som den skyddas mot elementen. Denna produkt kan inte jämföras med vad som för närvarande finns på marknaden och måste placeras i sin egen kategori. När Keramiska Pro-marinsystemet har applicerats på en yta blir behovet av vaxer och andra skyddshandskarfria produkter föråldrade. Ceramic Pro är en klar, icke-gulande, flytande nano-keramisk beläggning. När härdad, kommer denna skyddet att binda sig på ytan och bildar en permanent skydd.

Hydrofobiskt

Ceramic Pro Marin produkter uppvisar samma egenskaper som övriga produktutbudet vilket ger extrem hydrofobicitet och långsiktigt skydd.

UV-skydd

UV-skyddet är en del av Ceramic Pro många skyddsegenskaper. Detta skyddar gelcoat, färg, gummi och plast mot åldrande och blekande färger. Med Ceramic Pro kommer din båt att behålla den “helt nya” känslan med minimalt underhåll.

Barriär mot saltvatten, Oxidation, Avgas, Fläckar och kemikalier

Baserat på “lotus-effekten” skapar detta nano-keramik skyddet en slät hydrofob yta. Anti-stick-faktor gör det enkelt att städa bort fiskblod eller andra föroreningar.

Skydd mot repor

Ceramic Pro’s nano-keramiska ytskydd kan förstärka ytan mot repor. Även skador på ytskyddet kan snabbt och enkelt repareras. Det här är mycket användbart på dyrbara delar och elektroniska skärmar.

Flexibilitet

Ceramic Pro har visat sig vara en perfekt beläggning för ytor som exponeras för expansion och deformation, såsom böjning av ett glasfiberskrov. Beläggningen kommer inte att spricka eller flagna som akryltätningsmedel. Detta gör det också möjligt för Ceramic Pro att appliceras på klädsel och uppbyggnadskåpan.

Hållbarhet

Hållbarheten beror på många faktorer, men vi är säkra på att garantera dig minst tre år över vattenlinjen och ett år under vattenlinjen så länge beläggningen bibehålls i enlighet med våra skötselråd och rekommendationer och inte utsätts för en onormal mängd nötning.

Ultimata glansen

Med Ceramic Pro behandling, kommer din båt att sticka ut från alla andra. Glansen och färgdjupet på ett Ceramic Pro-fartyg är något att beskåda. Ceramic Pro ger en permanent glans. Resultatet är verkligen iögonfallande.

Mindre underhåll

När skyddet har härdats blir beläggningen mycket hydrofobiskt, vatten rullar av ytan och tar med sig smutsen. Detta kallas självrensande effekt. Handtvätt blir extremt lätt och behovet av tunga tvättmedel och kemikalier är i de flesta fall föråldrade.

Förbättrad bränsleekonomi

Den mest unika funktionen hos Ceramic Pro Marine System är förmågan att minska friktion när den appliceras på skrovbotten.